martes, 9 de febrero de 2021

SALUT en VAGA!

Tot el que té a veure amb SALUT en VAGA!

La Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya, formada pels sindicats CGT, USOC, Infermeres de Catalunya, CATAC-CTS-IAC, Coordinadora Obrera Sindical (COS) i PSI Lluitem , anunciem la convocatòria d’una vaga general a tota la sanitat catalana.

Es promou la declaració de vaga atenent a la situació límit que viu el conjunt de professionals que formen part del sistema de salut i benestar de la ciutadania  a Catalunya.

Malgrat tots els esforços que porten anys fent i els que s’han fet durant aquesta pandèmia, no hem vist cap apropament ni intenció de millorar la nostra situació laboral ni qualitat assistencial per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ni de les diferents entitats de la que depenem totes.

La convocatòria de vaga afectarà al personal de titularitat pública, privada i concertada  de Catalunya, que pertanyin als centres hospitalaris, centres de la xarxa d’atenció primària, al servei d’ambulàncies de Catalunya (transport sanitari), a l'atenció d'emergències 061 Contact Center, treballadores d’atenció domiciliaria de tota Catalunya (SAD) i treballadores de residencies de gent gran i sociosanitaris.

No som HEROÏNES, ni tampoc volem ser MÀRTIRS!!

Són moltes les company*s que han mort... massa!!

Són moltes les company*s que han emmalaltit i que continuen amb seqüeles... massa!!

i encara hem de pregar per una mascareta FFP2!!

MAI MÉS DESPROTEGIDES!!

Raons per a les ATURADES PARCIALS INDEFINIDES i VAGA #10M (fes clic)




No hay comentarios:

Publicar un comentario