lunes, 21 de junio de 2021

#30J NO ALS ACOMIADAMENTS!

Des de les Seccions Sindicals de la CGT a l’Atenció Primària de l’ICS venim lluitant i continuarem lluitant per una ATENCIÓ PRIMÀRIA FORTA.

El proper 30 de juny l’Atenció Primària de l’ICS patirà un altre cop de gràcia, ja que es produirà l’ACOMIADAMENT MASSIU DE MOLTES COMPANYES que, durant mesos, han apuntalat una Atenció Primària en permanent destrucció per la inacció dels poders politics que tenen més permeabilitat per les demandes del capitalisme insaciable per aconseguir BENEFICIS ECONÒMICS amb la SALUT de TOTES.

A L’ATENCIÓ PRIMÀRIA NO ENS PODEM PERMETRE LA PÈRDUA DE PROFESSIONALS!

La constant destrucció de l’Atenció Primària va fer que la CGT de Catalunya convoqués la VAGA de l’ATENCIÓ PRIMÀRIA de REBEL·LIÓ ATENCIÓ PRIMÀRIA el novembre de 2018.

El 10 març d’enguany la CGT de Catalunya, conjuntament amb altres sindicats, va convocar VAGA en defensa d’uns SISTEMA DE SALUT 100% PÚBLIC on l’ATENCIÓ PRIMÀRIA ha de ser l’EIX DEL SISTEMA, on els EQUIPS D’ATENCIÓ PRIMÀRIA garanteixin l’ACCESIBILITAT amb visites presencials, la LONGITUDINALITAT, una atenció GLOBAL, la COORDINACIÓ entre els diferents nivells assistencials i la necessària PARTICIPACIÓ en l’ORGANITZACIÓ dels centres per les veïnes i les professionals.

No cal dir que ens sobren motius i raons per adherir-nos a la JORNADA DE LLUITA del proper 30 de juny.

CONCENTREM-NOS DAVANT DELS CENTRES AMB LES NOSTRES REIVINDICACIONS

https://youtu.be/MZ7AQC9yvws

i

PUGEM LES FOTOS A LES XARXES SOCIALS

#SíoSíAtencióPrimària

#EnfortimAtencióPrimària

#EstemFartes

No hay comentarios:

Publicar un comentario