sábado, 22 de diciembre de 2018

La CGT de Catalunya davant la sentència de la justícia grega a la companya Lola Gutiérrez

La nostra companya Lola ha estat condemnada a 17 mesos de presó per la "justícia" grega. Una pena que ha estat suspesa al no tenir antecedents penals. Malgrat això, considerem molt greu que es reconegui com a delicte un acte solidari, sota l’acepció absolutament antagònica que suposa ser culpada de tràfic de persones.

No ens importen els delictes pels quals l’ han condemnat, la nostra no és la seva justícia. Nosaltres sabem que el què va fer la Lola és el que no es fa des de les institucions dels estats europeus mentre s’omplen la boca de paraules com solidaritat i justícia.

La Lola ha estat condemnada per voler ajudar un menor a retrobar-se amb la seva família, separada per una guerra. La classe treballadora provingui d’on provingui exerceix el suport mutu mentre els governs segueixen a allò seu que res té a veure amb la consecució d’una vida més digna per totes les persones. Es limiten a exercir de defensors dels interessos de les elits econòmiques governants. No n’esperem pas res més.


No hay comentarios:

Publicar un comentario