lunes, 15 de febrero de 2016

Hem de notificar si ens vacunem de la grip?

Aquesta mateixa pregunta ens van fer moltes companyes el mes de novembre i desembre quan des d'algunes direccions se'ls preguntava si s'havien vacunat de la grip. 

Des de la CGT de Costa de Ponent explicàvem que era una informació confidencial i que no s'havia de donar. I, amb data de 29 de novembre de 2015, vam comunicar per correu electrònic a la Sra Montserrat Castilla (cap de recursos inhumans), aquesta irregularitat que, com diu l'escrit del FoCAP, "expressa un estil autoritari d'exercir qualsevol tipus de direcció o responsabilitat"

Han passat més de dos mesos i encara esperem una resposta al correu electrònic. Malauradament els darrers esdeveniments en alguns centres de Costa de Ponent no fan altra cosa que confirmar aquest estil.


Influenza vaccine, syringe, and vials.Una companya ens ha fet arribar una pregunta sobre si és obligatori notificar que ens hem vacunat o no de la grip. La pregunta venia motivada perquè havia rebut una petició d’aquesta informació per a cada uns dels professionals de l’equip, amb noms i NIF.
Arran d’aquesta qüestió hem estat preguntant a diversos companys i companyes de diferents equips i la resposta ha estat diferent: en alguns casos ningú no els havia preguntat res; en altres casos els ho havien preguntat algun any però aquest no; en altres els han preguntat el nombre de persones vacunades. Però en cap cas els havien demanat nom i DNI de les persones vacunades o no.

Entrades relacionades
El contagio por GRIPE es una ENFERMEDAD PROFESIONAL
Vacunació antigripal 
¿Vacunación obligatoria? Reflexiones a propósito de un informe

No hay comentarios:

Publicar un comentario