martes, 22 de diciembre de 2015

Carlos Taibo: "No hi ha gestió civilitzada possible d’un sistema com el capitalisme"

Entrevista a Carlos Taibo, Professor de ciència política i escriptor


Fins A quin punt és greu la crisi climàtica?
- Hi Ha un consens aclaparador en la comunitat científica internacional pel que fa al fet que és inevitable que la temperatura del planeta pugi almenys dos graus respecte als nivells de 1990. Una vegada que assolim aquest moment ningú sap el que vindrà després . En qualsevol cas, res de bo. Mentrestant, les respostes són infamantemente febles. Al màxim que arriben és a concebre l’ecologia com un negoci, en línia amb el capitalisme verd. I el col·lapse està -em temo- a la volta de la cantonada.

HOSPITAL PIUS DE VALLS - NOTA DE LA CGT

lunes, 21 de diciembre de 2015

Un model sindical que no funciona en absolut

Article d’opinió d’Ermengol Gassiot, Secretari General de CGT Catalunya
 
Enmig d’aquest panorama, l’aposta per la concertació i el pacte del sindicalisme majoritari és clarament insuficient.
Una manera de liquidar un debat és recórrer a la ideologia. M’explico. Davant d’uns plantejaments molestos o que ens costa rebatre, podem argumentar que la disparitat de criteris respon a divergències ideològiques. En paraules més planeres, és com dir “bé, aquest és el teu punt de vista però el meu és aquest altre” i vincular-los a la concepció del món que cadascú de nosaltres tenim.

viernes, 11 de diciembre de 2015

Convocatòria concentració 15D a tot el personal de la Funció Pública: volem recuperar les nostres condicions laborals!

Convoquem a tot el personal de la Funció Pública a participar de la concentració de DIMARTS 15 DE DESEMBRE per la recuperació de les nostres condicions laborals!


 

CONCENTRACIONS A BARCELONA, GIRONA, LLEIDA I TARRAGONA.

Barcelona 17,30h a la Plaça de Sant Jaume
Tarragona 18h Balcó del Mediterrani
Lleida 18h Plaça de les comèdies (IEI)
Girona 17,30h. Pompeu Fabra n.1 Delegació de la Generalitat

martes, 8 de diciembre de 2015

Entrevista a Txema Bofill, en memòria de la seva recent mort. Que la terra li sigui lleu

Hem de lamentar la pèrdua de l´amic i company Txema Bofill (La Bisbal d´Empordà), mort en fatídic accident de cotxe, El Txema, activista social incansable, llibertari, investigador de l´anarquisme i col.laborador de la Revista Catalunya, que realitzava entrevistes a les pàgines centrals de la Revista Catalunya. Transmetre el condol a amics i familiars per la seva pèrdua.
Us deixem amb entrevista feta el 2010 a El pèsol negre, que fa de fil conductor amb la seva enriquidora biografia personal i que ens va deixar pòsit a les pàgines de la Revista Catalunya.
Que la terra li sigui lleu.
Col.lectiu Revista Catalunya

jueves, 3 de diciembre de 2015

CARRERA PROFESSIONAL 2015 i 2016




Model al·legacions (servei jurídic CGT Sanitat), a la Carrera Professional 2015 denegada per "No tenir nomenament estatutari fix corresponent a la categoria  en la que està en servei actiu i no concórrer en l'excepcionalitat del II Acord  pel personal interí de l'ICS"